Новости

Март 2018

Генералниот менаџер на ТЕХНОЛАБ М-р Магдалена Трајковска Трпевска е избрана за една од 10-те Топ Жени Менаџерки во Македонија за 2017 година

повеќе


Декември 2017

„Одржување на безбедноста при работа на работни места во рудници за експлоатација на суровини Искуства од Бучим, Радовиш “

повеќе


Октомври 2017

Прва работилница “ Сите дишеме (Ч)ист воздух“

повеќе


Архива на новости

Кариера


Надградбата и усовршувањето на нашите знаења и вештини ја доживуваме како наша постојана задача со што ја зголемуваме нашата одговорност кон нашите клиенти. Поттикнати сме да инвестираме во нови амбициозни кадри кои ќе ни се приклучат во остварување на нашите професионални цели.

 Доколку во визијата на ТЕХНОЛАб, Вие препознавате интерес за ваша професионална афирмација и имате желба да бидете дел од нашиот тим ве молиме пополнете го приложениот образец за CV и потоа кликнете Испрати за испраќање на податоците.

Кариера

Кариера

 

Лични податоци

Пол

 

Работно искуство

 

Oбразование

 

Стекнат експертски статус

 

Обуки

 

Лични вештини и способности