Новости

Февруари 2017

Промоција на лабораторијата на Технолаб како прва и единствена лабораторија во Македонија која е акредитирана согласно ISO17025 и CEN 15675

повеќе


Декември 2016

Редовен надзор и реакредитација на лабораторијата на Технолаб согласно ISO 17025 и проширување на опсегот со методи согласно техничката спецификација CEN 15675

повеќе


Декември 2016

Презентација на Катастар за животната средина на територијата на Општина Велес

повеќе


Архива на новости

Контакт


ТЕХНОЛАБ е лоциран во населба Аеродром,
спроти ТЦ Скопјанка

Адреса:
бул. Кузман Јосифовски Питу бр.28/3 лок.24
П.Ф. 827 1000 Скопје Р. Македонија

Тел/факс: + 389 2 2448-058

e-mail: [email protected]
Веб: www.tehnolab.com.mk


Испратете порака до Технолаб

Испратете порака до Технолаб