Новости

Ноември 2018

Учество на Научната конференција „Загадување на градовите во Република Македонија, кои се решенијата?„

повеќе


Октомври 2018

Технолаб учествуваше на Меѓународна конференција „Енергетика 2018„ во организација на ЗЕМАК

повеќе


Септември 2018

Учество на Технолаб на Конгресот на хемичари и технолози

повеќе


Архива на новости

новости


Декември 2016

Технолаб и Дедо Мраз со децата од Технолаб

Технолаб традиционално организираше предновогодишна забава со Дедо Мраз за децата од Технолаб. Оваа година забавата ја организиравме во игротека со цел децата да се чувствуваат пријатно и заедно со омилените играчки и Дедо Мраз да си посакаат нови желби за Новата година. Во текот на забавата, Дедо Мраз на дечињата им подари подароци и им посака весела и среќна нова година.
 

Архива на новости